Grup Enerservice
info@grupener.es

 Instal·lacions

Realitzem, dissenyem, certifiquem, projectem, reparem i mantenim qualsevol tipus d'instal·lació elèctrica, en habitatges, xalets, empreses, oficines, obres, gasolineres, col·legis, despatxos, naus, jardins, garatges, via urbana, etc… oferim serveis personalitzats per emprendre projectes, ampliacions, modificacions o realitzar un eficaç manteniment de les seves instal·lacions elèctriques. Faci'ns arribar el seu projecte i l'assessorarem adequadament, des de la signatura de butlletins, desenvolupament i planificació del projecte per un tècnic autoritzat fins a la realització i lliurament final.

 

Manteniment

 

 

 

Oferim la major seguretat i fiabilitat a les seves instal·lacions elèctriques.

 

Realitzem el manteniment de les seves instal·lacions elèctriques inclosa la reparació, renovació i revisió constant del cablejat, terminals, comptadors, etc.. La importància d'un bon manteniment en una instal·lació elèctrica en crucial i aquesta ha de ser realitzada per professionals, li oferim un servei integral que cobreix el manteniment de tota la seva instal·lació amb revisions per part de personal especialitzat i autoritzat, ens avala l'experiència i estem recolzats per un bon servei i una relació qualitat preu excel·lent que vostè apreciarà.

 

 

Reparacions


Electricistes professionals en reparació de qualsevol avaria elèctrica.
Els nostres clients ens avalen perquè oferim un resultat excel·lent en la reparació d'avaries elèctriques. Posem a la seva disposició el nostre equip de professionals experimentat en la reparació d'avaries elèctriques. Totes les avaries que reparen els nostres tècnics, vénen acompanyades d'una garantia absoluta tant en recanvis com en mà d'obra, el nostre objectiu és que els nostres clients siguin els qui ens recomanen i per a nosaltres és un orgull que, a dia d'avui, això sigui així. Ens recomanarà com els seus instal·ladors elèctrics.

 

Serveis especials per el comerç

 

 

Buscant el que el mercat demanda, estem implantant amb èxit sistemes d'estalvi energètic per al sector del comerç. Amb una combinació de coneixement de tarificació de les companyies subministradores; canvi a il·luminació de baix consum i llums tipus Led i correcció de consums, estem aconseguint estalvis sorprenents de fins al 50% en la factura elèctrica. En un moment d'alts preus de l'energia i amb una tendència a l'alça de la factura elèctrica és un servei essencial per a la reducció d'un cost fix molt important per a un local comercial. Estudiem el finançament de la seva implantació perquè pagui la instal·lació amb els estalvis aconseguits. Altres aplicacions per reduir el consúm electric són les aplicacions amb energia solar fotovoltaica.Continuar


UA-33138851-1